Cart 0
 


 

 
rokposternetti lander 2.jpg
rudi-rok-show-gif-3.gif

Rudi Rok on suomalainen äänivirtuoosi, joka tunnetaan maailmalla hänen kymmeniä miljoonia katselukertoja keränneistä viraalivideoistaan. Rokin energiset ja vuorovaikutteiset live-esitykset vievät katsojan käsittämättömien ääniefektejen maailmaan komiikan siivittämänä. 

Helsinkiläinen Rudi Rok on esiintynyt ammatikseen yli kymmenen vuotta ja onkin kysytty nimi tilaisuuksiin, joihin halutaan erilainen ja hämmästyttävä ohjelmanumero. Suurimmaksi osaksi yritystilaisuuksissa esiintyvä Rok on myös niittänyt mainetta suomen tunnetuimmilla stand-up clubeilla ja kansainvälisesti hän on esiintynyt mm. Hollywoodin Laugh Factoryssa.

Äänen ammattilaisena Rudi Rokin ääntä kuullaan myös jatkuvasti elokuvissa (uusin refe. Peanut, IHMEIDEN PUISTO elokuvateattereissa12.4.2019), mainoksissa, tilaisuuksien ääni-installaatioissa ja jopa yritysten äänilogoissa.

Rudi Rok on taitava ja karismaattinen esiintyjä, jonka esitys jää mieleen ja saa ihmiset puhumaan.
Monipuolinen Rudi ottaa tilaisuuden haltuun esiintymisellään, juontajana, musiikki-numerona tai animaatiota ja ääntä yhdistelevällä showllaan. Rokin intohimona on luoda jotain uutta ja ennen-näkemätöntä, jossa jokainen sekunti on elämys.

 

Yrittäjille suunnatun Yritystä Stadiin! -tapahtuman teemana oli myynti ja tapahtuman juontajana toimi Rudi Rok.
Tapahtumalle haluttiin luoda teemaan sopiva oivaltava 30 sekunnin mainosvideo, pelkästään äänen keinoin ilman puhetta.
Rudi Rok teki mainosvideon, johon hän loi oivaltavan mainos sloganin "Yrittäjä, pidä ääntä itsestäsi", slogania edelsi Rokin vauhdikas beatbox-taidonnäyte. Selkeä ja vahva viesti, jota Helsingin Yrittäjät, sekä itse Yritystä Stadiin! -tapahtuma hyödynsi onnistuneesti tapahtuman ennakkomarkkionoinnissa, sekä tapahtumassaan Helsingin Bio Rexissä.

 
Rudi Rok White -8288.jpg

OTA YHTEYTTÄ

Totte Westerlund
+358 50 5711368
totte@ohjelmakauppa.fi


Anna Nurminen
+358 40 588 1839
anna@ohjelmakauppa.fi

 

TAI LAITA VIESTIÄ ALLA OLEVASTA LOMAKKEESTA