Cart 0
 


 

 
rokposternetti lander 2.jpg
rudi-rok-show-gif-3.gif

Rudi Rok LIVE SHOW

Rudi Rok on suomalainen äänivirtuoosi, joka tunnetaan maailmalla hänen kymmeniä miljoonia katselukertoja keränneistä viraalivideoistaan. Rokin energiset ja vuorovaikutteiset live-esitykset vievät katsojan käsittämättömien ääniefektejen maailmaan komiikan siivittämänä. 

Helsinkiläinen Rudi Rok on esiintynyt ammatikseen yli kymmenen vuotta ja onkin kysytty nimi tilaisuuksiin, joihin halutaan erilainen ja hämmästyttävä ohjelmanumero. Suurimmaksi osaksi yritystilaisuuksissa esiintyvä Rok on myös niittänyt mainetta suomen tunnetuimmilla stand-up clubeilla ja kansainvälisesti hän on esiintynyt mm. Hollywoodin Laugh Factoryssa.

Äänen ammattilaisena Rudi Rokin ääntä kuullaan jatkuvasti elokuvissa (uusin refe. Peanut, IHMEIDEN PUISTO elokuvateattereissa12.4.2019), mainoksissa (uusin refe. Fazer Street Food & Abba Gin Silliherkut), tilaisuuksien ääni-installaatioissa ja jopa yritysten äänilogoissa (Uusin refe. Ensto).

Rudi Rok on taitava ja karismaattinen esiintyjä, jonka esitys jää mieleen ja saa ihmiset puhumaan.
Monipuolinen Rudi ottaa tilaisuuden haltuun esiintymisellään, juontajana, musiikki-numerona tai animaatiota ja ääntä yhdistelevällä showllaan. Rokin intohimona on luoda jotain uutta ja ennen-näkemätöntä, jossa jokainen sekunti on elämys.

RUDI ROK OHJELMISTO

Rudi Rok x Bauer Media - Lauri Laukkanen - Helsinking - 4.jpg

LIVE SHOW

Rudi Rok Live Show on energinen ja viihdyttävä yhdistelmä komiikkaa ja äänitaiturointia (beatbox ja ääniefektit).
Show sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja räätälöidään aina kohdeyleisölle sopivaksi.

Ainutlaatuinen esitys tuo tapahtumaan naurua, hämmästystä ja paljon keskustelun aihetta. Esityksen kesto on mahdollista rakentaa tilaisuuteen sopivaksi aina tunnelmaa nostattavasta 5min showsta 30minuutin pääohjelmanumeroksi.

Toimii loistavasti: Yritysjuhlat, Häät, lanseeraus tilaisuudet, pikkujoulut, merkkipäivät, tilaisuudet joissa halutaan jotain erilaista ja mieleenpainuvaa.

YS2019_kuvaJaanaTihtonen (1).jpg

JUONTAJA

Tilaisuuden juontajana Rok pitää tapahtuman energian yllä tuoden juontoihinsa mukaan erityisosaamisensa äänitehosteiden ja beatboxaamisen kautta.

• Rudi voi myös pätkiä Live Shownsa juontojen yhteyteen esimerkiksi tehden näyttävän avaushown, vuorovaikutteisen puoliväli shown sekä vaikuttavan lopetusshown.
• Mikäli lavalla on puheita, pystyy Rok saattelemaan puhujat lavalle vaikuttavilla beatbox rytmeillä.

Screenshot 2019-09-19 at 9.17.05.png

AUDIOVISUAALINEN SHOW

Nyt rikotaan rajoja! Rudi Rok tuo lavalle 2 minuuttia kestävän ainutlaatuisen spektaakkelin, jossa hän yhdistää livenä tekemänsä beatboxaamisen screenillä näkyvään visuaaliseen animaatioon.
Rokin vahva liikekieli rytmin ja visualiikan tukena, luo esityksestä kokonaisvaltaisen elämyksen.


Animaatio on mahdollista räätälöidä tilaisuuden tai yrityksen brändiväreillä ja animaation seassa voi olla myös yrityksen logo, joka reagoi näyttävästi Rokin beatbox rytmeihin.

Esitys sopii loistavasti tilaisuuden alkuun, näyttäväksi lopetukseksi tai väliajan jälkeen tunnelman nostattajaksi!

img_5645_small.jpg

ÄÄNI/BEATBOX WORKSHOP

Kiinnostaako äänien oppiminen? Jokainen voi oppia beatboxaamaan! Rudi on pitänyt lukuisia työpajoja yrityksille, kouluille ja kuoroille.

Työpajat voi aina räätälöidä tapahtumalle sopivaksi, mutta alla muutama suosittu konsepti:

KOULUT JA NUORISOTAPAHTUMAT - SHOW + WORKSHOP:
Oppitunnin mittainen työpaja, joka rakennettu viihdyttävän shown muotoon, mutta opettaa kaikki beatboxaamisen ja äänen käytön peruselementit, joiden avulla jokainen oppii beatboxaamaan.

YRITYKSET - YRITYKSEN YHTEINEN ÄÄNI?:
Tänä päivänä äänen merkitys yrityksillä ja brändeillä on suurempi kuin koskaan. Hauskassa ja yhteisöllisessä workshopissa, tehdään ja opitaan yhdessä, puhutaan äänen merkityksestä sekä löydetään yrityksen yhteinen sisäinen ääni.
Kesto: Työpaja on mahdollista räätälöidä piristäväksi tiimipäivän tai strategiapöivän aloitukseksi tai kokopäivän kestäväksi työpajaksi, jossa pureudutaan syvemmin ääneen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

 
 
Rudi Rok White -8288.jpg

OTA YHTEYTTÄ

Totte Westerlund
+358 50 5711368
totte@ohjelmakauppa.fi


Anna Nurminen
+358 40 588 1839
anna@ohjelmakauppa.fi

 

TAI LAITA VIESTIÄ ALLA OLEVASTA LOMAKKEESTA