Cart 0
 

YRITYSTÄ STADIIN! 2019 - Yrittäjille suunnattu tapahtuma

Tapahtuman ennakkomarkkinointivideo, juonto ja show

Kuva: Jaana Tihtonen

Kuva: Jaana Tihtonen

ENNAKKOMARKKINOINTIVIDEO

Yrittäjille suunnatun Yritystä Stadiin! 2019 -tapahtuman teemana oli myynti.
Tapahtumalle haluttiin luoda teemaan sopiva oivaltava 30 sekunnin mainosvideo, pelkästään äänen keinoin ilman puhetta.
Rudi Rok teki mainosvideon, johon hän loi oivaltavan mainos-sloganin "Yrittäjä, pidä ääntä itsestäsi", slogania edelsi Rokin vauhdikas beatbox-taidonnäyte. Selkeä ja vahva viesti, jota Helsingin Yrittäjät, sekä itse Yritystä Stadiin! -tapahtuma hyödynsi onnistuneesti tapahtuman ennakkomarkkionoinnissa, sekä tapahtumassaan Helsingin Bio Rexissä.

JUONTO

Yritystä Stadiin! 2019 -tapahtuman puhujat olivat Suomen kärkikastia. Vaikka päivä oli pitkä, niin Rudi Rok piti energisillä juonnoillaan huolen siitä, että yleisö pysyi pirteänä ja pystyi sisäistämään päivän tarjoaman asiasisällön. Esitysten lopuksi Rok haastatteli vielä muutamalla kiinnostavalla kysymyksellä puhujia.

SHOW

Tapahtuman puolivälissä Rudi nosti yleisön energiat kattoon energisellä showllaan, jossa hän yhdisti beatboxaamisen ja komiikan. Yleisö pääsi kokemaan esityksen nahoissaan, kun yksi onnekas yleisönjäsen pääsi lavalle osaksi showta.

Saimme Yritystä Stadiin -tapahtuman osallistujilta todella mahtavaa palautetta esiintymisestäsi. Toit tapahtumaan elämyksellisyyttä, viihdettä ja hauskuutta. Tapahtuman markkinointia varten toteutettu video toimi juuri toivotulla tavalla: tavoitimme oikeat kohderyhmät ja katsomo oli täynnä koko päivän.
— Jaana Tihtonen, viestintäpäällikkö, Helsingin Yrittäjät
Kuva: Jaana Tihtonen

Kuva: Jaana Tihtonen

Kuva: Aleksi Ahokas

Kuva: Aleksi Ahokas

 
 
 
 

JUSSI GAALA 2019

Tapahtuman aloitusshow ja videosisältöstrategian luonti Jussi Gaalan some kanaviin

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

ALOITUSSHOW

Vuoden 2019 Jussi Gaala haluttiin käynnistää spektaakkelimaisesti ja tarjota yleisölle jotain ainutlaatuista.

Rudi Rok toi aloitus-showhunsa uuden kulman, jossa hän yhdisti live-äänitehosteet ja beatboxaamisen vaikuttavaan animaation, joka näkyi taustakankaalla ja muissa tilan näytöissä.

Äänen ja animaation yhdistäminen yleisön edessä loi vaikuttavan ja viihdyttävän elämyksen, joka keräsi yleisön huomion ja valmisti heidät unohtumattomaan tapahtuma-kokemukseen.

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

VIDEOSTRATEGIA SOSIAALISEEN MEDIAAN

Rudi Rok vastasi tuotantoyhtiönsä Helsinkingin kanssa Jussi Gaala 2019 video sisällöstä, joka tuotettiin sosiaaliseen mediaan. Jotta Gaalasta saatiin someen mahdollisimman laadukasta sisältöä tapahtuman ollessa käynnissä, oli paikalla Rudin lisäksi pari kuvaajaa, jotka taltioivat ja editoivat huippulaatuiset videokoosteet Jussi Gaalan someen.

AFTER MOVIE + JUONTO

Tapahtumasta tehtiin myös virallinen Jussi Gaala 2019 After Movie (katso vierestä), joka julkaistiin päivä tapahtuman jälkeen. Rok siivitti videon kevyillä juonnoilla, joka tuo lisää viihdearvoa ja kiinnostavuutta perinteisen After Movien rinnalla.

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

Kuva: Lauri Laukkanen / Helsinking

 
 

OTA YHTEYTTÄ

Totte Westerlund
+358 50 5711368
totte@ohjelmakauppa.fi


Anna Nurminen
+358 40 588 1839
anna@ohjelmakauppa.fi

 

TAI LAITA VIESTIÄ ALLA OLEVASTA LOMAKKEESTA