YRITYSTÄ STADIIN! 2019 - Yrittäjille suunnattu tapahtuma
Tapahtuman ennakkomarkkinointivideo, juonto ja show

Kuva: Jaana Tihtonen

Kuva: Jaana Tihtonen

ENNAKKOMARKKINOINTIVIDEO

Yrittäjille suunnatun Yritystä Stadiin! 2019 -tapahtuman teemana oli myynti.
Tapahtumalle haluttiin luoda teemaan sopiva oivaltava 30 sekunnin mainosvideo, pelkästään äänen keinoin ilman puhetta.
Rudi Rok teki mainosvideon, johon hän loi oivaltavan mainos-sloganin "Yrittäjä, pidä ääntä itsestäsi", slogania edelsi Rokin vauhdikas beatbox-taidonnäyte. Selkeä ja vahva viesti, jota Helsingin Yrittäjät, sekä itse Yritystä Stadiin! -tapahtuma hyödynsi onnistuneesti tapahtuman ennakkomarkkionoinnissa, sekä tapahtumassaan Helsingin Bio Rexissä.

JUONTO

Yritystä Stadiin! 2019 -tapahtuman puhujat olivat Suomen kärkikastia. Vaikka päivä oli pitkä, niin Rudi Rok piti energisillä juonnoillaan huolen siitä, että yleisö pysyi pirteänä ja pystyi sisäistämään päivän tarjoaman asiasisällön. Esitysten lopuksi Rok haastatteli vielä muutamalla kiinnostavalla kysymyksellä puhujia.

SHOW

Tapahtuman puolivälissä Rudi nosti yleisön energiat kattoon energisellä showllaan, jossa hän yhdisti beatboxaamisen ja komiikan. Yleisö pääsi kokemaan esityksen nahoissaan, kun yksi onnekas yleisönjäsen pääsi lavalle osaksi showta.

Saimme Yritystä Stadiin -tapahtuman osallistujilta todella mahtavaa palautetta esiintymisestäsi. Toit tapahtumaan elämyksellisyyttä, viihdettä ja hauskuutta. Tapahtuman markkinointia varten toteutettu video toimi juuri toivotulla tavalla: tavoitimme oikeat kohderyhmät ja katsomo oli täynnä koko päivän.
— Jaana Tihtonen, viestintäpäällikkö, Helsingin Yrittäjät
Kuva: Jaana Tihtonen

Kuva: Jaana Tihtonen

Kuva: Aleksi Ahokas

Kuva: Aleksi Ahokas